O nama

Crom d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu vodeći je distributer servisne opreme i profesionalnih ručnih alata u Hrvatskoj. Kvalitetnom ponudom alata za sve grane industrije, među kojima se ističu alati i oprema za servise i mehaničarske radionice, lakirnice i vulkanizere, te kvalitetnim servisnim uslugama uspio je zauzeti vodeću poziciju u prodaji i održavanju servisne opreme i alata. Kao generalni zastupnik i uvoznik alata njemačkog proizvođača Metabo, Crom je hrvatskom tržištu približio širok raspon inovativnih, kvalitetnih i pouzdanih uređaja, s naglaskom na metaluršku i građevinsku industriju.

Cilj poduzeća je ponuditi kupcima cjelovitu uslugu, pa tako uz prodaju opreme za servise, ugradnju opreme u radionice te servis alata iz prodajnog programa, Crom provodi i edukaciju korisnika. Edukacijski seminari i praktična obuka omogućuju kupcima da proizvode isprobaju u stvarnim uvjetima te donesu ispravnu odluku o odabiru opreme za svoje profesionalne potrebe. Kada je riječ o nabavi opreme za radionice i servise, poduzetnici i majstori iz različitih grana industrije godinama se oslanjaju na tvrtku Crom.

S ciljem da uslugu digne na još višu razinu, Crom posjeduje servis ručnih električnih alata i servisne opreme s profesionalnim servisnim timom čijih šest stručnjaka pokriva područje cijele Republike Hrvatske. Servis predstavlja središnje mjesto za održavanje i otklanjanje svih vrsta kvarova na opremi za servise i radionice. Crom servis ovlašteni je servis Metabo i Proxxon alata u kojem visokokvalificirani djelatnici prilikom popravka ugrađuju samo originalne i kvalitetne dijelove uz garanciju. Crom servis također vrši usluge dostave i montaže, obučava zaposlenike za rad s uređajima te pruža tehničku podršku.

Crom d.o.o. započeo je s radom 1990. godine, kada je njegov program uključivao prodaju blok zakovica. Poduzeće uskoro širi svoj program na profesionalne ručne alate, među kojima se ističualati za servise i mehaničarske radionice. Tvrtka započinje suradnju s njemačkim proizvođačem Pressolom te uvodi program opreme za distribuciju ulja i masti. Uskoro postaje zastupnik ručnih alata Metabo te pokreće servis alata i edukaciju korisnika. Početkom 2004. godine postaje distributer komora za lakiranje svjetski poznatog proizvođača USI Italia te dijagnostičkih uređaja i analizatora ispušnih plinova u automobilskoj industriji talijanskog proizvođača Tecnomoto.

Tvrtka Crom, koja danas zapošljava 26 djelatnika, i dalje teži proširenju prodajnog programa na sve proizvode potrebne kupcima i korisnicima za normalno obavljanje svakodnevnih aktivnosti, neovisno o grani industrije u kojoj rade.

Organizacija tvrtke:

1. Prodaja servisne opreme
2. Prodaja Alata
3. Servis i montaža
4. Uprava, financije i računovodstvo.

Osnovni podaci:

Naziv: Crom d.o.o. za uvoz-izvoz, zastupanje, trgovinu na veliko i malo i proizvodnju
Skraćeni naziv: Crom d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Samoborska cesta 145
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu, MBS 080289981
Transakcijski računi i nazivi banaka:
Glavni račun: OTP banka IBAN: HR3124070001100660047
Ostali računi: Zagrebačka banka IBAN: HR0223600001101366076 SWIFT:ZABAHR2X
Erstebank IBAN: HR3024020061100083472
Privredna banka IBAN: HR2623400091110240712
Temeljni kapital: 25.000,00 kn uplaćen u cjelosti
Članovi uprave: Roman Crnić, dipl.oecc

4 komentara za O nama

 1. ivica baleta kaže:

  postovani
  imate li poslovnicu u splitu i gdje se nalazi
  ako ne moze li se naruciti neki alat
  lp.ivica

 2. DANIJEL DAUS kaže:

  molim vas da li u vašoj ponudi imate aparat za narezivanje kamionskih guma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *